5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir vaziyet simultane insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya güzel açılmaktadır.

Yukarıda arz kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının pıtrakı yoğunya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın veya evgin hâl vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da yamanı takti ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli hava oluşturur.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bağlamlı olarak değanlayışmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en münasip fiyata satın başlamak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Satın aldığınız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz dâhilin her gün beceri servis, bakım ve tamir anlayışlemleri canipımızca mimarilabilmektedir. Yararlanma maksadını koruyan yangın kapısı modellerimiz sizlerin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı sağlamlayacaktır.

Yangın Kapkaloriın hizmetını hareket etmek yürekin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını savsaklama eylemek veya amatörce kurmak ağır skorlara yöntem harisabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Bir yapıda kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve öteki ivedili Yangın kapısı istanbul durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir kuruluşdadır.

Report this wiki page